top of page
Waterdicht maken van gevels

RK WORKS in Herk-de-Stad, uw partner voor het waterdicht maken van gevels in Limburg

RK WORKS

Waterdicht maken van gevels als duurzame oplossing

We leven in een nat klimaat waar regenachtige dagen het hele jaar kunnen voorkomen, zowel in de winter als in de zomer. Om uw woning te beschermen tegen vochtproblemen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw gevel waterdicht is. Dat kan door deze speciaal te laten behandelen door een professional zoals RK WORKS. Dit doen we door het plaatsen van een hydrofuge. 
Hydrofuge betekent dat we een hydrofoberende impregnering onder lage druk aanbrengen waardoor uw gevel waterafstotend is. Daarnaast heeft deze techniek nog meer voordelen. Zo vormt het een beschermlaag over het bestaande metsel- en voegwerk. Het houdt dus niet alleen water tegen, maar ook vuil. Bovendien heeft het een zelfreinigend effect, waardoor de levensduur van de gevel aanzienlijk wordt verlengd. 

hydrofoberende impregnering

Hydrofuge

RK WORKS is gespecialiseerd in het waterafstotend maken van een oppervlak of ondergrond. Na voegwerken of een volledige gevelrenovatie raden we steeds aan om de gevel nog te hydrofoberen. Dit doen we met een chemisch apparaat voor een optimaal resultaat. Met deze techniek brengen we de emulsie niet alleen aan op het oppervlak, maar dringt het ook door tot in de poriën. Hierdoor zorgt het siliconenmiddel ervoor dat de gevel niet alleen waterafstotend is, maar ook dat deze geen vuil kan opnemen. 

RK WORKS
info
RK WORKS

CONTACTEER RK WORKS

Heeft u meer vragen over het waterdicht maken van uw gevel?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page