top of page
Gevelrenovatie

Gevelrenovatie in regio Limburg? Reken op RK WORKS

achtergr4.jpg

De gevel van uw woning, zowel esthetisch als functioneel

De gevel van uw woning vervult verschillende rollen. Niet alleen als visitekaartje van uw woning, het heeft ook een functionele rol. Zo beschermt de gevel uw woning tegen de weerselementen, waardoor deze in een goede staat verkeert. Een gevel die in slechte staat is, zal immers vocht doorlaten en voor vochtproblemen zorgen. Door op tijd te kiezen voor een gevelrenovatie voorkomt u veel schade en de daarbij horende hoge kosten. Reken op de expertise van RK WORKS in Herk-de-Stad voor het renoveren van uw gevel. Wij komen graag langs om te evalueren welke renovatie vereist is. 

Gevelrenovatie

Reinigen en renoveren van gevels

Is uw gevel in slechte staat en aan een renovatie toe? Als expert in regio Limburg is RK WORKS in Herk-de-Stad de ideale partner voor dit project. Afhankelijk van de staat van de gevel helpen we u om deze te reinigen, opnieuw te voegen of voor een volledige renovatie. Door de grote luchtvervuiling kan de gevel er zwart gaan uitzien na verloop van tijd, waardoor een gevelreiniging zich opdringt om uw gevel weer mooi te maken. 

Bij RK WORKS bieden we verschillende mogelijkheden waaronder zandstralen, chemische reiniging en het fijnstralen. Zitten er barsten in de voegen, dan kunnen we deze uitslijpen en voeren we voegwerken uit om deze weer bestand te maken tegen wind en regen.

reinigen van gevels
info
gevel reinigen

CONTACTEER RK WORKS

Is de gevel van uw woning aan renovatie toe?
Vraag een offerte bij RK WORKS in Herk-de-Stad voor uw gevelrenovatie of -reiniging.

bottom of page