top of page
voegwerken en gevelrenovatie

RK WORKS, uw specialist in voegwerken in regio Limburg

Specialist in voegwerken

SPECIALIST IN VOEGWERKEN

De uitstraling van een gevel wordt voor een groot stuk bepaald door de kwaliteit van de voegwerken. Daarom doet u hiervoor het best een beroep op een professional als RK WORKS in Herk-de-Stad. Als specialist in de regio helpen we u niet alleen met het uitvoeren van de werken, maar we helpen u de juiste kleur en textuur kiezen zodat deze perfect passen bij de stijl van uw woning. 

Voor het voegen van uw gevel werken we traditioneel met de mix van zand, cement en mortel, maar uiteraard zijn alternatieven beschikbaar. RK WORKS heeft meer dan tien jaar ervaring in het succesvol afronden van voegwerken waardoor we de ideale partner zijn voor deze laatste cruciale stap in uw gevelrenovatie.

specialist in voegwerken

Voegwerken, voor een duurzame renovatie

Voegwerken maken een belangrijk onderdeel uit van iedere gevelrenovatie. Het zijn net de voegen die de bakstenen van uw gevel bij elkaar houden en goed voegwerk bepaalt ook de uitstraling van uw gevel. Niet alleen is het de laatste afwerking van uw gevelrenovatie, maar goed uitgevoerde voegwerken moeten uw gevel ook beschermen tegen de weerselementen. 

Voegwerk heeft niet alleen een esthetische rol, maar biedt ook een isolerende werking. Slecht voegwerk zorgt voor scheuren in de stenen en laat toe dat water uw woning binnendringt. Professioneel uitgevoerd voegwerk helpt dus tegen vochtproblemen en is een garantie voor een duurzame gevelrenovatie die jarenlang bestand blijft tegen de wind en regen. RK WORKS helpt u graag met het uitslijpen van de oude voegen en het opnieuw voegen van uw gevel, zodat deze weer jaren in topconditie is.

voegwerken
info
Voegwerken

CONTACTEER RK WORKS

Wilt u meer weten over de voegwerken van RK WORKS in Herk-de-Stad?
Vraag ons om een offerte voor uw voegwerken in regio Limburg.

bottom of page